Terugblik op de 22e editie 1 mei 2018 .

De avond werd zoals gebruikelijk geopend door Willem Woudenberg. Willem heeft e.e.a. toegelicht over de Algemene verordering gegevensbescherming (AVG) ofwel General Data Protection Regulation (GDPR) en wat de komende tijd voor Stichting Fotografencafé Drechtsteden gaat betekenen, maar niet in de laatste plaats voor de donateurs en voor iedereen waarvan de Stichting de beschikking heeft over persoonlijke  informatie. Hierover volgt meer in de specialeAVG nieuwsbrief.

Tevens is de nieuwe 10 ritten entreekaart geïntroduceerd, welke € 18,– kost voor 10 edities, dus 1x entree gratis hiervan, de verkoop van deze toegangsdonaties verliep behoorlijk vlot die avond, waaruit voor ons bleek dat het een succesje is geworden.

Na  de inleiding kwamen Danielle Vink en René Kamps  aan de beurt om hun werk te vertonen.

Danielle had de zaken goed voorbereid en gaf de aanwezigen een inkijkje in de wereld waaruit zij haar energie haalt, namelijk de wereld van de dynamische paardensport.

Danielle gaf een presentatie over het boeiende onderwerp “de wereld van de fotografie en paardensport”.     Haar thema’s: actie, snelheid, de lol van de ruiters, de emotie…..
Na de pauze was het de beurt aan René Kamps om de deelnemers te laten zien wat voor soort fotograaf René is. Rene gaf een presentatie over voornamelijk sportfotografie  op het gebied van voetbal en ijshockey…ook hier een kijkje in de zijn wereld die wij zelf misschien niet snel zien….maar ook gaf René een uitleg hoe hij omgaat met zijn camera’s op het veld en wat zijn kijk is op het  nabewerken van foto’s.

De zaal was wederom gevuld met fotografen en geïnteresseerden, op naar de volgende keer op 5 juni.

Share