Terugblik 27e editie 11 december 2018

Terugblik 27e  editie op 11 december 2018.

Zoals altijd starten we deze nieuwsbrief weer met een terugblik op de 27e editie van het Café. Willem Woudenberg, onze voorzitter, opende ook ditmaal de avond.
Deze avond stond in het teken van de portfoliobespreking, een lang gekoesterde wens van de donateurs.
24 deelnemers hadden de mogelijkheid hun foto’s (5) te laten beoordelen door een PRO  (mentor van de Fotobond). We zijn trots dat we twee mentoren vanuit de Fotobond hebben kunnen aantrekken, die de opleiding, de deskundigheid en de ervaring hebben in het bespreken van foto’s en adviseren van fotografen om zich verder te ontwikkelen.
Eén van de mentoren ging in het openbaar bij de tafel met een deelnemer in gesprek. De mentor geeft op basis van het werk en de motivering en vragen van de fotograaf advies voor vervolgstappen om het niveau van de fotografie te verbeteren, als dat al mogelijk is natuurlijk, want de bezoekers van het Café weten van wanten 🙂

Over de beide mentoren : 

  1. Rudi Kleingeld Bondsmentor, BMK, Opleiding Fotoreflectie, Fotovakschool
  2. Ko Hoogesteger BMK, Opleiding Fotovakschool, http://www.kohoogesteger.nl 
DSC8902 resultaat
« 1 van 12 »

DAGLICHT PANELEN 

Wat  is er nu mooier dan je foto’s beoordelen bij daglicht,want de kleuren zijn daadwerkelijk anders bij daglicht.

  • Wij hadden al aangegeven dat er een nieuwe sponsor is aangetreden die graag wil meewerken met ons Café en ook daadwerkelijk de link met fotografie ziet en heeft.
  • Dit is AllinLED, http://www.allinled.nl  specialist op het gebied van LED verlichting. Hans de Jonge wil graag de uitdaging aangaan om het Café en de fotografen te voorzien van advies (en eventueel producten) op het gebied van LED verlichting, te gebruiken voor bijvoorbeeld studioinrichting of fotoshoots.
  • Hans heeft 6 panelen DAGLICHT panelen 6500K in het plafond van de Gravin geinstalleerd  om te gebruiken bij de portfoliobespreking, waarvan  er inmiddels 3 gesponsord en overgedragen aan het Café om te gebruiken bij iedere editie.
  • Wij danken AllinLED voor dit gebaar.
  • Hans had eveneens een demonstratiestand van LED Color verlichting opgesteld.
DSC8877 resultaat
« 2 van 9 »
Share