Terugblik 25e editie op 2 oktober 2018.

Terugblik 25 e editie.

Zoals altijd geven we een terugblik over de laatste editie op deze site. Het was alweer de 25e editie van het Café. Onze voorzitter Willem Woudenberg, opende ook ditmaal de avond. Deze avond stond in het teken van de sportfotografie en wat daar allemaal bij komt kijken en werd gegeven door Stephan Tellier uit Schoonhoven.

Over Stephan

Stephan Tellier uit Schoonhoven is zelfstandig fotograaf en maakte in 2012 van zijn passie zijn beroep. Naast freelance sportfotograaf werkt hij in opdracht van bedrijven, kranten en magazines. Als sportfotograaf werkt hij o.a. voor Schaatsteam LottoNL-Jumbo, De Persgroep, Algemeen Dagblad en Helden Magazine.
Dit jaar fotografeerde hij een aantal vooraanstaande events, waar hij de bezoeker enthousiast over vertelde o.a. de Olympische Winterspelen in PyeongChang, Zesdaagse van Rotterdam, Jumbo Racedagen en Tour de France.
Hij vertelde over al zijn uitdagingen om toch maar zijn passie te kunnen uitvoeren, contacten maken via via en direct, wat hij er allemaal voor over moest hebben, de ontberingen tijdens de Olympische Spelen bijvoorbeeld. En wat allemaal nodig is om DE goede foto te maken. Bijvoorbeeld stijgijzers om met een zware rugzak met materiaal toch maar naar de startlocatie  van bobslee te kunnen klimmen. Pendelen tussen locaties om “just in time” foto’s te maken.  Stephan liet een indrukwekkend aantal fotohesjes, toegangs badges, keycords en andere herinneringsattributen zien naast zijn fotouitrusting waar hij aan de belangstellende welwillend uitleg over gaf. Kortom een boeiend verhaal van iemand die zijn passie nagejaagd is.
Voor meer informatie: http://www.stephantellier.nl

FullSizeRender_resultaat
Aperture: 1.8Camera: iPhone 7Iso: 40Orientation: 1
« 1 van 11 »

 

Share